Gamle og nyere USA biler

SKP auto har specialiceret sig i reparation af alle US biler, US trucks og veteranbiler fra 1930´erne op til 1980’erne. Det er bla. mærker som Dodge, Cadillac, Chevrolet, Plymouth, Corvette, Pontiac, Chrysler og Jeep.

Vi kan lave hovedrenovering af motorer og gearkasser, monterer speciallavede hængertræk, med aftagelig krog. Vi har mulighed for opbevaring af vetaranbiler i længere perioder, hvis det er en større reparation.

Træf & udstillinger

SKP auto deltager selv ved mange USA biltræf og veteranbil klub arrangementer i løbet af sommeren. Enten med “gade-bilen” eller som udstiller med “drag-raceren” og bussen med pit-område og team. SKP auto racing er bla. blevet en fast udstiller ved Roskilde Air-show. Hvor Trans Am Club Danmark har en fast plads til flyshowet. Er vejret til det køres der også “gaderæs” Trans Am’erne imellem. 

Et andet stort arrangement, som SKP auto racing deltager i er Viking Run i Roskilde, hvor vi de sidste år har haft en fast plads blandt de andre dragracing team, i hjørnet ved “brænderpladsen”.

Reparation & opbevaring

I løbet at året for vi rigtigt mange forskellige opgaver ind på værkstedet. Det vil der for være en fordel, hvis du evt. kan afleverer din bil i starten af vinteren, så kan vi reparere på den, når evt. reservedele er kommet hjem. Der kan være noget leveringstid på dele, hvis det er specielle dele, som skal importeres fra USA. De kan være i restordrer el.lign. 

Vi har nemlig mulighed for vinteropbevaring af din bil, så den står tørt indendørs, mens den venter på en reparation. Du skal bare kontakte SKP auto racing, så kan du få mere at vide om den mulighed.