SKP auto racing har eget rullefelt

SKP auto laver også Chassi Dyno (effektmåling) på vores rullefelt. Vi har kørt og justeret rigtigt mange biler på vort rullefelt, i de år vi har haft det. Vi hjælper kunder fra hele landet, som kommer og får testet deres bilers HK, eller for indstillet deres indsprøjtningssystemer.

Har du lyst til at få flere hestekræfter i din bil? – kan du søge råd og vejledning hos SKP auto racing,  vi importerer selv reservedele fra diverse forhandlere i  USA.
Efter vores mange år på dragracbaner, har vi samlet en stor viden og erfaring om, hvad der skal bruges af reservedel for at få netop din bil til at holde til de mange HK.

Priser

1/2 dag (1-4 timer): 2.000,00 ex. moms
1 dag (1-8 timer): 4.000,00 ex. moms

Effektmåling: 500,00 kr ex. moms

Indsprøjtnings systemer

Vi monterer især FAST og EfiTech elektroniske indsprøjtnings systemer, hvilket vi har stor ekspertise indenfor. Er du i tvivl om hvilket indsprøjtningssystem du skal vælge til netop din bil, så tøv ikke med at ringe, så vil vi rådgive dig så godt vi kan, men vores mangeårige erfaringer.

SKP auto racing kan altid være dig behjælpelig med at finde netop det system, som vil være optimalt til dit projekt.

Dynokørsel

De fleste kunder har altid en formodning om, hvor mange HK deres motor yder. Tit er de blevet lovet mange HK ved køb af motor eller bil, men de fleste kundebiler, har lidt mindre HK end kunden forventer!
Det skal man ikke blive skuffet over! – der kan vi råde og vejlede kunden til, hvordan deres motor vil kunne komme til at yde mere.

Risiko ved dynokørsel?

Når vi dynokører bilerne, spændes de forsvarligt fast til stroppe monteret forsvarligt i gulvet. Der er udsugnings-system som monteres på din udstødning, og foran motoren stilles en stor ventilator til afkøling af din motor. Alle dyno-kørsler sker på kundens eget ansvar.

Hvis du har lyst til at se flere dyno-kørsler, så gå på YouTube.com og søg på skp-racing eller skp-dyno